Tájékoztatunk, hogy a szállítási határidő 4-5 munkanap!

Blog

Amikor Hegedűs Flórián anyukája megkérdezte, hogy el hozhatja-e sárkányt a csoportunkba, akkor először kicsit bizalmatlan voltam, mert hol lesz a helye? Nem fog félni esetleg tőle valaki? Hiszen most a beszoktatás idejében vagyunk, néhány gyermek sír az óvodában, mert valóban fél, szorong. Aztán ahogy ígérte másnap el is hozták, ahogy megláttam rögtön megnyugodtam és éreztem segíteni fog.

Tovább olvasom

Az előző cikkben arról beszéltünk, hogy vajon megérti-e a baba, amit mondanak neki, érdemes, vagy kell-e hozzá beszélni. Bizony, hogy kell. Tudni illik a nyelv elsajátítása, a kommunikáció kialakulása már magzati korban elkezdődik. Ezért szokták javasolni a szülőknek, nem csak az anyukáknak, hanem az apukáknak is, hogy beszéljenek a babához, énekeljenek neki, mert miután megszületik, majd az ismert hang fogja őt megnyugtatni.

Tovább olvasom

Nemrég egy szóváltás fültanúi lehettünk, ami rémisztő volt számunkra, hogy egyes szülők hogyan beszélnek a gyermekeikkel, illetve azt feltételezik, hogy nem kell semmit mondaniuk, hiszen a gyermek egyébként sem érti, amit mond, mert még túl kicsi.

Tovább olvasom

Az állatok hangversenyt tartanak, és ehhez 2 oszlopba sorakoztak.

Tovább olvasom

Katica – levél párosító

Tovább olvasom

Eltört a nyuszi szemüvege!

Tovább olvasom

Egy kutya valószínűleg az egész napot át fogja aludni az irodában, de még így sem fogja hagyni, hogy kiégjünk.

Tovább olvasom

Mond ki a nevét, keresd meg az árnyékát, és találd ki, hogy a föld felett vagy a föld alatt terem! Ha ügyes vagy, akkor azt is mond meg, hogy mikor ültetik, mikor érik és mire jó, mit készítenek belőle?

Tovább olvasom

A szeptember nekem olyan varázslatos hónap. Még melengetnek a napsugarak. Még semmi jele az ősznek. Még igyekszik az ember minden erejével kihasználni az utolsó pihenési, kirándulási, napon sütkérezési pillanatokat.

Tovább olvasom

„Hát neked se volt igazi gyerekszobád!”- halljuk nem is egyszer a felnőtteket egymás között viccesen évődni. Mit is jelent ez a mondat igazából? Miért fontos egy kisgyerek számára a saját szoba? Miért gondoljuk úgy, hogy igazán sanyarú sora lehetett annak a gyerkőcnek, aki nem gyerekszobában élte a mindennapjait? Mi teszi ennyire elengedhetetlenné és fontossá a gyerekszobát? Megsúgom: A képzelet!

Tovább olvasom

Hozzászólások ()

Nézet: Mobil / Web