Tájékoztatunk kedves Vásárló, hogy az utánvétes csomagokért a futárszolgálat 400 Ft kezelési költséget számol fel, melyet vásárláskor feléd számlázunk tovább.
Ezt a díjat bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudod megspórolni.

Cégünkről

Notice: Undefined index: information_id in /home/pqoxar/ctf-webshops/hu/catalog/view/theme/template-04/template/information/information.tpl on line 15 Notice: Undefined index: information_id in /home/pqoxar/ctf-webshops/hu/catalog/view/theme/template-04/template/information/information.tpl on line 28

A CTF Kft. egy olyan nemzetközi cég, amely játékok és fejlesztő, rehabilitációs, kreatív termékek, valamint dekorációk gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Csapatunk 2006. évben kezdte meg tevékenységét, napjainkra nemzetközi szinten további országokban vagyunk jelen.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban a kül- és beltéri, készségfejlesztő, társas és egyéni játékok, sport és mozgásfejlesztő eszközök mellett, egyre több egyedi tervezésű termék is szerepel.

Kezdetben közvetett módon értékesítettük termékeinket, de cégünk és célunk bővítéseként - hogy mindenkit, mindenkor ki tudjunk szolgálni - létrehoztuk webáruházunkat.

Mi a célunk?
A termékek gyártásával, forgalmazásával célunk, hogy gyermekeink kezébe olyan eszközök kerüljenek, amelyek hozzájárulnak a játszva tanulás örömeihez, a fejlesztési területek maximális kielégítéséhez.

"Gyermekeink tudása a JÖVŐNKET támogatja!"

Jó böngészést kívánunk!

Nézet: Mobil / Web