Tájékoztatunk kedves Vásárló, hogy az utánvétes csomagokért a futárszolgálat 400 Ft kezelési költséget számol fel, melyet vásárláskor feléd számlázunk tovább.
Ezt a díjat bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudod megspórolni.

Törzsvásárlói program

Legyél Te is Törzsvásárlónk!

Már az első vásárlást követően törzsvásárlónk lehetsz, kihasználva azzal a kedvezményes vásárlás adta lehetőségeket!

Elsősorban nem kell mást tenni, csak regisztrálni oldalunkra, amit az alábbi linkre kattintva közvetlenül megtehetsz, ha még a regisztrációra nem került sor.

Regisztráció

Másodsorban az alábbi vásárlási összegek függvényében növelhető a kedvezmény mértéke:

              0 Ft – 10.000 Ft             0 % kedvezmény
     10.001 Ft – 25.000 Ft             3 % kedvezmény
     25.001 Ft – 50.000 Ft             6 % kedvezmény
   50.001 Ft – 100.000 Ft             9 % kedvezmény
                 100.001 Ft-tól           12 % kedvezmény

A fenti értékgyűjtés január 1. - december 31. tart olyan formában, hogy december 31-én az addig összegyűjtött megrendelés összegét lenullázzuk, de az elért %-ot megtarthatod, azzal a feltétellel, ha következő 2 hónapban adsz fel minimum 10.000 Ft összegben megrendelést, és decemberig feladsz minimum akkora összegben megrendelést, amennyi az előző évben is volt.
Amennyiben a fenti feltételeket nem teljesíted, akkor a követező nullázáskor a % is nullázódik.

Egy adott példán illusztrálva:
Regisztrál egy vásárló, az első vásárlást követően ő már törzsvásárlóvá válik. A vásárlásai halmozódása során folyamatosan az értékeknek megfelelő % kedvezmény illeti meg. Az év végéig (december 31.) felad 75.000 Ft összegben megrendelést, akkor ő 9% kedvezménnyel zár. Január 1-én lenullázzuk az addigi vásárlásainak halmozott összegét, az elért 9%-ot meghagyjuk neki abban az esetben, ha a következő 2 hónapban minimum 10.000 Ft összegben rendel, és az év végéig felad minimum 75.000 Ft összegű megrendeléseket. Amennyiben a 2 hónap alatt nem ad fel megrendelést minimum 10.000 Ft összegben, akkor a % is nullázódik, valamint ha teljesíti a 2 hónapos követelményt, akkor év végéig megilleti a 9%, de ha a fenti 75.000 Ft-ot nem teljesíti az adott évben, akkor az azt követő évet 0 Ft-tal és 0%-kal indítja.

És ha még mindez nem elég ahhoz, hogy meggyőzzünk programunk mellett, íme néhány további érv:

- Rendszeresen kiemelt kedvezményeket biztosítunk Törzsvásárlóinknak.
- A korábbi vásárlások értéke nem nullázódik le egy feltétellel: ha vásárlásod rendszeresen bonyolítod webáruházunkban.
- Ha az aktuális megrendelés feladásával a következő kedvezménysávba kerülsz, akkor már a magasabb kedvezményre vagy jogosult.

A törzsvásárlói kedvezmény alakulása az „Adataim” menüpont alatt követhető.
E menüpontban kimutatásra kerül a törzsvásárlói program aktuális egyenlege, valamint az egyenleghez tartozó kedvezmény %- a.

A CTF Kft. fenntartja a jogot a program módosítására, amelyről a törzsvásárlókat a regisztrált e-mail címen tájékoztatja!

Reméljük, hogy hamarosan Téged is elégedett Törzsvásárlóink között üdvözölhetünk!

Nézet: Mobil / Web